Godmorgon mina kära

Idag ska jag på jobb, ska nu försöka kämpa fast febermätaren visar på gränsen till att bli hemma. Jag är fortfarande helt supertäppt men tänkte köpa en Jaffa o en Snickers o tycka synd om mig själv med hjälp av dem. 

Får se hur det går, tjohej! Är på gott humör ändå. So far so good.

04.09.2014 kl. 10:47

Flunssatimmar

Det känns som länge sen jag bloggade senast men i flunssatimmar är det miljoner. Sååå tråkigt att ligga hemma! Idag är jag inte längre sjukledig men ledig annars, o det behöver jag. Näsan är precis lika täppt ännu o hostan blir mer o mer irriterande. Blä. BLÄ! Flunssabloggen over and out.
03.09.2014 kl. 09:12

Hälsningar från soffan

Saker man kan göra som flunssig en vacker, solig höstvecka. 

  • Googla kakor att baka till sin födelsedag
  • Finslipa bröllopsfoton
  • Kolla på resor till sol o värme i vinter
  • Fönstershoppa online (Har en såndär ytterst konstig fas just nu där jag inte behöver nånting)
  • Kolla på SATC från början

01.09.2014 kl. 22:47

I has a sick

Jag vet att det inte finns NÅNTING bättre än när nån är flunssig o gnäller om det, men allvarligt, minns inte när jag senast har varit så här slut.

Har knappt sovit alls de senaste två nätterna pga snuva, vaknar hela tiden för att jag inte får luft, idag slocknade jag till sist en stund på soffan men inte ens det hjälpte till min envisa huvudvärk. Aaaaaaaaaaaaaah. 

31.08.2014 kl. 17:32

Och så var man ju flunssig

Igår förutspådde jag på jobbet att jag naturligtvis blir flunssig nu då jag har hela helgen ledig. O inatt sov jag grymt dåligt, gav upp halv fyra o började leta efter halstabletter till min sjuka hals, snörvlade o hade mig. Tack kära sambo, du smittade mig ändå. 

Nå, man får ju ligga hemma o ta det lugnt med gott samvete iaf, då ingen behöver ta ens jobbtur. Tror vi kör på lite superhälsosam Korv-Görans till mat idag, jag orkar nämligen knappt stå upp just nu. Buhuu! Tyck synd om mig! Blommor får skickas och choklad hämtas. Tack!

30.08.2014 kl. 13:10

En vettig rytmsklocka

Idag vaknade jag en timme före klockan ringde. Såååå skönt att bara ligga under täcket i det där varma "boet" man gjort åt sig. Har på sistone börjat vakna väldigt tidigt varje morgon annars också, skönt då man ändå känner sig utvilad. Mera sånt!
27.08.2014 kl. 09:14

Frukostbloggen

 

Denna morgon väcktes jag att en smäll då strömmen gick. Livet på landet, alltså. Kände att jag skulle ta den tidiga morgonen i akt och äta en lång, mysig frukost i lugn o ro. Idag känns det som att nån glömt lägga på lampan utomhus, väldigt mörkt. Mysigt nog, jag älskar regnet men saknar sommarens ljus redan nu, och det är inte ens en höstmånad ännu! Vilken är din favoritårstid och varför?

26.08.2014 kl. 09:19

Vem är ni som läser?

Hej mina kära läsare. Så roligt att se att många nya hittat hit, välkomna! Berätta gärna om dig själv i en kommentar! 

1. Vad heter du?

2. Vad ville du ha för yrke då du var liten?

3. Var bloggar du?

Nu hoppas jag att ens nån skriver, annars blir det lite nolot. 

Idag ska jag på jobb igen efter en skön semestervecka under vilken jag har gjort mycket lite. Skönt!! 

Sitter som bäst o äter frukost i lugn o ro, vaknade en halvtimme före klockan, av nån anledning har jag börjat vakna före åtta. Skönt det också, då man ändå känner sig utvilad.

25.08.2014 kl. 09:01

Big Brother

Kollar som bäst på Big Brother o undrar hela tiden för mig själv varför. Åtminstone är det en brokig skara i huset detta år. Antar att jag som alla år hittills glömmer bort / ignorerar programmets existens efter det här avsnittet. Brukar ni se på BB?
24.08.2014 kl. 21:47

Hur kommenterar ni?

Alltså jag har så grymt mycket on my mind just nu att jag inte alls kan blogga för det blir bara svammel. Ni får bara leva med just nu det är jag rädd! Kan berätta mer en annan gång.

Hur går det med kommenteringen? Själv kan jag stolt säga att jag har kommenterat varje blogg jag varit in på! Jag hoppas att det gjorde någons dag att få ett litet hej. En blir ju som sagt själv så glad när nån tar sig tid att skriva ner en liten tanke. Hejaheja!

24.08.2014 kl. 11:25

Kommentera mera!

Bl.a. Anne har ju talat om att kommentera mera på bloggar just nu. Satt o tänkte över detta igår kväll o funderade på hur det kommer sig att man inte kommenterar på ALLA bloggar man är in på? Nånting har ju lockat en dit. Så jag tänker försöka kommentera på alla bloggar jag går in på. Ja. Det låter bra. Inte alla inlägg men åtminstone en kommentar per blogg. En vet ju själv hur roligt det är att få kommentarer! (Om ni läser nu måste ni ju dessutom kommentera, så lika bra att börja genast!)


Är ni med mig? 


 

21.08.2014 kl. 15:04

Too sexy

Eftersom jag har värsta mys-semestern för mig själv just nu så tänkte jag fortsätta på bloggrippen/mysbyxdiskussionen. Så här ser det ut just nu här hos oss. Mmhmm, so sexy. Ikeas tofflor o H&Ms sunkiga noppiga mjukisar. Svärmor kommer hit om en timme, hon kommer att jubla över hur energisk och aktiv jag är!

 

21.08.2014 kl. 14:59

Ursäkta mitt plötsliga

...blogginläggsöverflöd (bloggrippe alltså). Men kan nån tipsa om de bästa mjukisbyxorna? Har gått i noppiga H&Ms för 9,95 € men vill ha ett par supermysiga mjukisbyxor till vintern. Eller flera par. TIPS! 
20.08.2014 kl. 11:53

Ekologiskt lika billigt som oekologiskt?

I S-Market i Ekenäs står jag ofta o funderar på bananernas pris. Ja, ni läste rätt. Nämen saken är den att de ekologiska bananerna är lika billiga som de oekologiska. VARFÖR köper nån då av de oekologiska? Jag har börjat köpa mer o mer ekologiskt och närproducerat o känner mig definitvt som en bättre människa o dessutom smakar de produkterna ofta bättre. Det brukar ju vara priset som är "boven" i att folk gärna handlar oekologiskt, men...? Nu blir det svammel men ni förstår säkert.

20.08.2014 kl. 11:47

Finlandssvenska bloggersss

Ni har väl gått med i gruppen Finlandssvenska bloggare på Facebook? Superbra initiativ, tänk att ingen av oss kommit på idén tidigare. Om ni inte är med än så klicka på Gå med i grupp genast! 

Mer om gruppen hittar du här

20.08.2014 kl. 09:28

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!