Femton kilo BOLLA

29.06.2014 kl. 19:13

Idag har jag varit ensam största delen av dagen. Det är alltid skönt med lite egentid. Morgonen tillbringades med Emma o Paula, vi satt en lång stund i matsalen o åt frukost o pratade, för att sen fa till Ekenäs dit Emma skulle på jobb. Paula släppte jag av vid tågstationen.

Sen dess har jag packat in lite presenter åt en liten prinsessa som jag blivit "faster" åt några dagar sen. Det är alltså min sambos bror som blivit pappa. Så otroligt roligt och hjärtevärmande!

Förutom presentpackandet har jag bakat en massa kanelbullar. Jag menar en massa - Räknade så där som hastigast ihop det till sextio stycken men tror nästan det är lite i underkant. Måste nog frysa in hälften före sambon märker hur många det fanns från början, haha. Annars tar de nog slut fort.

 

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!