Åskskurar, semester o nytt album

13.07.2014 kl. 08:29

Godmorgon kära vänner. Jag sitter i köket o lyssnar på regnet som vräker ner. Lite åska hörde man också. Så ljuvligt att vakna till! Katten var med en stund o myste med matte, men sen skulle hon ut för att sitta under en bil o se sur ut. 

Igår hade jag min sista arbetsdag före semestern. Så. Ofattbart. Skönt. Att ha tre veckor ledigt nu. Ska vara massor på stugan är det tänkt. Ljuvligt. Älskar't. Var så glad o sprallig igår hela dagen att det inte var klokt. Handlade en massa underkläder o en present åt mamma. Nu får du vänta med spänning till måndag kvälll, mamma! 

Jag har inte bloggat på evigheter, märkte jag plötsligt. Har nog kollat in på bloggen varje dag för att spana efter kommentarer men att trycka på "Nytt inlägg" har inte gått. Har inte haft så mycket att berätta, har inte heller lidit av fomo (fear of missing out), för jag har njutit såå av solen o värmen de stunder jag har kunnat. 

Från ett ämne till ett annat har min favoritartist Jason Mraz kommit ut med ett nytt album! Jag är i himlen! Yes! Heter det. Lyssna. Finns här nedan att höra på. (Bara det nu funkar)

 

 

Förresten, om ni har saknat mig alldeles fruktansvärt så kan ni följa mig på instagram också. sandravaihela heter jag där.

Kommentarer (1)
Tusen tack för den superfina väskan
m15.07.14 kl. 11:23

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!