Den dåliga bloggerskan

14.08.2014 kl. 08:06

God morgon bloggosfären. 

Igår vaknade jag 07.37. Idag vaknade jag 07.37. Skillnaden där är att jag idag börjar jobba kl 14 så hade gärna sovit lite längre. Men vad gör det, idag får jag finbesök av Lina före jobbet!

Oooch så hittar jag inte på nåt att skriva. Tack o hej, nu blir det morgonkaffe!

Kommentarer (1)
Har följt din blogg en tid och noterat att du går på loppis och fyndar nu som då. Skulle va kul om du kunde tipsa om dina favoritloppisar i Ekenäs.
Tack på förhand
Loppisfynd15.08.14 kl. 16:55
Hej! Roligt att höra att du följer min blogg! Jo, jag brukar köra små loppisrundor nu som då. Alltid roligt att fynda för en billig peng o dessutom är det ju saker man bra kan använda i många år framåt! Fyndade t.ex. en vacker stol för 10 euro på ett loppis som heter Secondhand Shop mitt i Ekenäs. Det finns bakom Kungsgatan, alltså gågatan i centrum. En massa små röda stugor som innehåller olika saker, en är full med böcker, en annan med glas osv. Ett annat loppis som man ofta fyndar på är naturligtvis Emmaus, som finns på Haugesundsvägen 18. Här finns en lista på nästan alla loppisar i Raseborg; http://www.visitraseborg.com/sv/gora/second-hand-och-antikt . Hoppas detta hjälpte dig! :)
18.08.14 08:05

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!