Frukostbloggen

26.08.2014 kl. 09:19

 

Denna morgon väcktes jag att en smäll då strömmen gick. Livet på landet, alltså. Kände att jag skulle ta den tidiga morgonen i akt och äta en lång, mysig frukost i lugn o ro. Idag känns det som att nån glömt lägga på lampan utomhus, väldigt mörkt. Mysigt nog, jag älskar regnet men saknar sommarens ljus redan nu, och det är inte ens en höstmånad ännu! Vilken är din favoritårstid och varför?

Kommentarer (3)
I princip alla årstider utom våren, för jag tycker den är direkt äcklig. Den är så ljus att man ser alla kala och gråa träd, mars och april är de värsta månaderna på året. Andra får höstdepressioner, jag får vårdepressioner.
Affe af Skrifvklaada26.08.14 kl. 09:38
Så olika man kan tycka! Spännande egentligen.
26.08.14 09:52
Jag saknar nog sommaren alldeles hiskeligt myky! Det positiva med hösten är dock att jag får mycket mer gjort då jag inte springer omkring på stan hela tiden som på sommaren.
Sabrina26.08.14 kl. 10:24
Man får faktist mycket gjort på hösten! Jag har t.ex. inte storstädat hemma på hela sommaren, men nu börjar det klia i fingrarna... Fast orkar inte RIKTIGT än ;) Jag älskar hösten med sina mysiga kläder o tända ljus, att man får elda snart igen o att jag fyller år såklart ;)
26.08.14 10:33
Jag har lärt mig på sista tiden att gilla varje årstid, eller egentligen har jag hittat något positivt i varje årstid! :) Om vi börjar med hösten så är det ju mysigt att bänka ner sig i soffan med en filt och kolla på en bra film med lite doftljus runt omkring sig, sen kommer ju vintern och snön och julen! Sen kommer våren och allt blommar upp till liv igen och det blir ljusare! Och till sist har vi sommaren här då brukar allt bara vara härligt :D
. Pjumas . 26.08.14 kl. 12:42
Jo jag har lärt mig lite samma nog, alla årstider är fina på sitt sätt!
27.08.14 20:46

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!