SATC

09.09.2014 kl. 11:38
Mitt i höstdeppet (alltså min obeskrivliga trötthet) så har jag njutit av det bästa nån har haft att bjuda på like ever - SATC-boxen. Fick låna den av en fd skolkompis som jag var o hälsa på. Best. Thing. Ever. just nu. Jag är väl inte den enda som är grymt trött just nu? Regnar o regnar o så. Allt är grått. Jag gillar det men jag blir så trött.
Kommentarer (1)
Här i Helsingfors regnar det inte, men trött, det är jag nog. Köpte dock B-vitamin så kanske det hjälper?
wonderland09.09.14 kl. 12:51
Jag äter också vitaminer men de har tydligen inte börjat verka ännu!
09.09.14 13:00

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!