Krispiga höstmornar

17.09.2014 kl. 09:06

Nu börjar det verkligen kännas som höst i luften, trots att solen stannat kvar på himlen. Träden börjar skifta i många vackra nyanser, mornarna är riktigt härligt kalla och krispiga och jag har äntligen fått inviga min nya vackra höstkappa! Jag hade gärna visat hur den ser ut men ser att den redan är slutsåld o därmed borta från Lindex' hemsida, men föreställ er ljusgrå, knälång med guldknappar. I love love love!

Idag ska jag på jobb först till kl 15 så ser fram emot en lång lugn dag före. Får kanske besök av Lina o så borde jag städa lite här o lite där. Så många "borde"n, så lite ork.

 

Kommentarer (2)
Jag äääälskar de här kalla höstmornarna! Man får ibland helt sjuka flashbacks från skoltiden då man andas in den där ljuvliga morgonluften. :)
Hannah19.09.14 kl. 09:51
Den där doften alltså! Oförståeligt hur LUFT kan dofta så gott.
21.09.14 21:39
Men ÅH; har ni en iller? underbart, det vill jag ha med. Nångång, när vi har tid ;) Hur tror du annars illrar går ihop med barn? :)
Annika30.09.14 kl. 22:02
Hej Annika! Jo det har vi, en riktig liten buse :D Tror inte vår iller går så bra ihop med barn, hon är nämligen som sagt väldigt busig o har aldrig lärt sig helt o hållet att inte bita. Men vi har en bur åt henne som hon bor i största delen av tiden, dock slipper hon ut en stund o härja ungefär en gång om dagen. :) Ha mycket tid! :D
01.10.14 09:17

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!