Träff med en perfektionist

02.10.2014 kl. 09:10

Idag ska jag hälsa på "Perfektionisten" Pia som har en massa bebiskläder att sälja åt mig. Hon sa att hon så gärna säljer åt nån hon faktist känner, o jag tänker lika. Jag köper mycket hellre använda kläder av nån jag vet att har tagit bra hand om dem än av okända människor. 

Har någon av er en bra graviditetslista åt mig att fylla i? Jag har sett många såna under "mina år" men hittar ingen bra nu att göra så här under graviditeten. 

 

Ja, och, om någon av er har saker i stil med en sitter (helst beige, naturvit eller grå), Stokke Tripptrapp (vit) eller dylikt att sälja så hör av er !

Kommentarer (1)
En baby - så sjukt roligt! Massor av grattisar! Och maila mig om du är på jakt efter bilstol, skötbordsunderlägg eller liknande.
Karin02.10.14 kl. 10:36
Tack Karin! Det är så roligt o spännande, o som en längtar!! Hör av mig genast när jag har samlat mig tillräckligt för att kunna tänka på vad jag faktist behöver till bebén!
02.10.14 13:16

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!