Ekorrhjulet

03.10.2014 kl. 08:28

Jag vill så gärna sjunga med i kören som alla andra sjunger i idag, nämligen TGIF. Men nej. Jobb från morgon till kväll idag o jobb imorgon också. Thank God It's Almost Saturday? Ibland får jag sån ångest över ekorrhjulet man snurrar i. Dagarna fladdrar förbi o man längtar ständigt efter något som är bara lite längre fram i tiden! Den där ena lediga dagen är liksom himlen där emellan tills man studsar tillbaka till rutinen och vardagen. Gud så tråkigt liv, egentligen! Missförstå mig rätt, jag gillar mitt jobb men ibland skulle det vara såå skönt att inte behöva sitta fast i ekorrhjulet alls. O så kommer det på radion den där sången "One day baby we'll be old, think of all the stories we could've told". Ja ja we get it !

Fast just nu har jag ju det mest spännande och härliga äventyret att vänta på. Plötsligt är det april o vi har en liten bebé i huset att mysa med.  

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!