Gravidlistan v 14

04.10.2014 kl. 20:11

Tänkte köra på en lista så här i brist på annat att uppdatera. Det blir roligt att själv följa med o kolla lite nu och då hur den ändrar.

Den här och förra veckan har det minsann känts att mycket är på gång i magen, så ikväll ligger jag nerbäddad i soffan o myser. Skönt! 

 

Halsbränna: Lite smått, inget värre som tur!
Ryggbesvär: Jamen såklart. Inte ska man få gå utan sånt här inte! Gör ont att gå nu som då pga det. 
Bäckenbesvär: Värk där också, skoj!
Ligamentsmärtor: Nej
Foglossning: Nej
Muskel- och vadkramper: Nej!
Åderbråck: Nej
Nästäppa: Lite.
Urinvägsinfektion: Nej.
Känsligt tandkött: Jepp, blöder så tusan när jag borstar. Skoj.
Bättre hy och hår: Icke. Har små nippor här o där i ansiktet, vilket jag aldrig egentligen har haft förr. Håret kanske lite bättre.
Illamående: Tack o lov INGET illamående!
Ömma bröst: SÅ ömma. Har inte kunnat sova på mage sen före jag plussade.
Viktökning: Minus 2 kg pga ingen matlust.
Trötthet: Sån sjuk trötthet. Är riktigt okoncentrerad hela tiden känns det som. Orkar inte göra nånting hemma. 
Upp och ner i humöret: Lite denna vecka, har mest varit irriterad.
Strimmor på magen: Nej.
Putande navel: Inte ännu iaf ;)
Svullnader: Nej.
Yrsel: Nej.
Förhöjd kroppstemperatur: Tror inte det.
Blodbrist/järnbrist: Nej.
Sammandragningar: Nej lite för tidigt tror jag ;)

Sömnproblem: Nej, vaknar ett par ggr per natt men inget värre som tur.
Konstigt matbehov: Pasta, risgrynsgröt och chips. Fazers blå smakar ILLA!!! 

Kommentarer (2)
Roligt med en sån där lista :) Jag trodde att jag nästan inbillade mig då jag kände ryggsmärtor såhär tidigt, men tydligen är jag inte den enda, så det var väl nog på riktigt då ;)
Saragunmarie05.10.14 kl. 08:35
Nej du är nog inte ensam om det :D
05.10.14 18:36
Ja altså dendär tröttheten va ju helt hemsk!!! Jag som vanlitvis går å lägger mej about där runt 23-00 tiden på kvällarna så va ja redan trött klo. 21.oo runt dom veckorna du håller på me nu. Men som tur går de om fort å då 1/3 av graviditeten e förbi så börjar man riktit stråla å tycker världen e underbar å man sku orka me vasomhelst. Inget illamående ingen trötthet inga nippor i ansikte. Ahh de e no den bästa tiden tror ja. Sen man närmar sej 3/3 så börjar man säkärt bli lite klumpig av sej igen...
Tuhkimo06.10.14 kl. 12:42
Jo de e nog ganska horror :D Speciellt då jag oftast jobbar kväll o slutar kl 19, börjar gäspa på jobbet kl 17 SENAST :D Sen skäms man lite. Jag har börjat må lite mer illa nu av lukter o sånt, får riktigt kväljningar genast någo luktar "fel". Men hoppeligen går det om snart igen :) Ihanaa odotusaikaa meille :) :)
07.10.14 17:47

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!