Huvudvärk, Kaksplus och hemmaspa

07.10.2014 kl. 18:29

Idag jobbade jag bara till kl 13.30 vilket var superskönt, för hade hela arbetsdagen en grym huvudvärk som gjorde mig riktigt illamående. Här hemma har jag därför bara tagit det lugnt, myst i min läshörna o ätit lite gott. 

Fick en näytenumero (på svenska?) av Kaksplus på posten idag så har bläddrat i den. Mycket läsvärt tyckte jag. Tror jag tänker beställa på Vi Föräldrar, läser hellre på svenska. Har ni andra tips på bra föräldratidningar som är värda att köpa? Tänker dock vänta nån månad ännu före jag beställer.Idag ska jag också lyxa till vardagen lite med extra god mat. Hemlagad klyftpotatis, sallad, biff och pepparsås. Mums. Sen ikväll tänker jag ha lite hemma-spa för mig själv, känner att jag behöver lite extra lyx just nu i denna gråa vardag. 

Kommentarer (3)
Jag har inte läst annat än vi föräldrar, men den tycker jag att är riktigt prisvärd för föräldrar oavsett om man har bara ett eller två barn, eller inga alls ännu ;) massa bra läsning och tips!
Sandra08.10.14 kl. 10:03
Tror nog det blir den!
09.10.14 10:09
YESS fikk mitt första nummer idag! ja som aldrig svarar åt telefonförsäljare så fasna ja i hennes bla bla blaa å du får dehär å bla bla dedär på köpet. Så nu kommer kaksplus åt mej i 2 år.... Ha int haft nån tidning sen cosmo som ja sluta par år sen redan. Å suprice suprice va ju även denna fylld me reklam about varannansida :D
Tuhkimo08.10.14 kl. 23:24
Jag hitta på rådgivningen en lapp där man kunde beställa gratis en tidning så gjorde det :D Men tror nästan det blir Vi föräldrar, man kunde betala i flera rater dessutom så det passar mig bäst :D
09.10.14 10:10
Jag gillade mest Vi Föräldrar Gravid ,en specialtidning som kommer ut några gånger per år, då jag väntade Greta. Eller överhuvudtaget var ju gravidtidningarna roligare att läsa än föräldratidningarna. Nu läser jag helst Vi Föräldrar (man kan ju låna hur många som helst från bibban, sjukt praktiskt!) och en som heter Föräldrar&Barn http://foraldrarochbarn.se/
Hanna13.10.14 kl. 11:48
Oj, visste inte att det finns en sån variant också! Ska hålla ögonen uppe :) Köpte igår en Vi Föräldrar och vet inte, kände att det fanns lite väl mycket reklam i den? Får se hur det känns närmare bebbens ankomst :) Tack för tipset om Föräldrar & Barn!
13.10.14 11:51

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!