Tre svartvita sommarbilder

09.10.2014 kl. 10:31

Sommaren, som plötsligt redan var över. Jag insåg först igår att det faktist är senhöst redan o snart vinter. Plötsligt! Hänger inte alls med i svängarna. Tankarna svävar på annat håll. Här får ni iallafall "beundra" tre bilder från i somras. Gillar sommarbilder i svartvitt, tycker de känns mest stämningsfulla.

Idag är jag ledig och tänker snart gå o lägga en ansiktsmask för att försöka råda bot på mina härliga hormonnippor i ansiktet. Inte ens som tonåring hade jag så här mycket nippor. Iofs är de väldigt små o det är säkerligen bara jag som ser dem o stör mig på dem, men ändå. Jag ser ju min egen spegelbild många gånger om dagen o känner mig grå och tråkig! Ska nog ha en hårinpackning också. Bara för att jag kan. Manikyr. Ja. Allt för att få mig att känna mig lite vackrare. För här är jag, trots att jag är överlycklig och så otroligt hoppfull, här är jag o känner mig ganska ful just nu. 

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!