v 15 och rådgivning

10.10.2014 kl. 09:26

Idag går jag o pyret in i vecka 15. Varje morgon då jag vaknar är min första tanke "Yup, still pregnant!". Är så van med att då jag är riktigt, riktigt lycklig så skiter sig allting. Senast i mars 2013. Då var jag förra gången riktigt lycklig o sen rämnade allt omkring mig.

Men, nu ska vi inte deppa sönder! Idag blir det rådgivning, närmare sagt om en halvtimme, för andra gången. Denna gång blir det på den "riktiga" mottagningen, förra gången var folk sjuklediga o på semester o hit o dit så blev lite råddigt.

Folk frågar mig om jag är rädd för förlossningen. Jag vet inte om rädslan kommer närmare april eller om jag bara är en cool typ angående det, men hur jag än läser förlossningsberättelser som är helt horror till rosa drömmar där man nästan nyser fram sitt barn, så fastnar ingen rädsla. Bara enorm förväntan inför det kommande. Det kommer garanterat att göra ont, men eftersom jag vet att det kommer något gott ur smärtan så kan jag inte vara rädd. Vi får väl se vad jag säger i v 38 eller så ;)

Kommentarer (4)
Hoppas allt går bra vid rådgivningen :)
Saragunmarie10.10.14 kl. 10:19
Allt gick riktit super! Skönt :)
10.10.14 11:17
Jag hade inte heller någon förlossningsrädsla och har inte ännu heller, efter en förlossning. Tror det hjälpte också att läsa olika förlossningshistorier på bloggar, eftersom man sen var förberedd på vad som kunde ske.
Catten10.10.14 kl. 11:45
Jag tycker det är jätteintressant att läsa om allt som kan ske! T.ex. kan man vara superförberedd för allt, har övat andning o jumppa o det ena o det andra, men så plötsligt blir det ändå kejsarsnitt. Jag hoppas att mitt lugn över förlossningen håller i sig! Känner mig så harmonisk så här. Kram på dig!
12.10.14 11:28
Jag väntar mitt fjärde barn nu med bf i början på april. Och under hela graviditeten är det förlossningen som jag går och väntar på. Helt underbar upplevelse, visst tar det ont men det går över. Och att bara lyssna på sin kropp och lita på att den vet vad ska göra. Skulle kunna skriva en hel bok om det positiva med att föda barn :)
Milla10.10.14 kl. 13:03
Roligt att höra! Grattis, april blir en bra månad ;) Jag tror också att det kommer vara en ganska positiv upplevelse. Man får ju det finaste livet har att ge av det!
12.10.14 11:29
Lite sama juttu här... Nå edu någå nervös?? Nå int va ja vet.... ja ha å läst altmöjlit som kan gå snett men tycker de e bara tidsslöseri att fundera på "tänk om..." Så vi e båda coola här då... ännu.. för tillfälle :D
Tuhkimo10.10.14 kl. 20:07
Hoppas det hålls så ;) Kramis
12.10.14 11:29

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!