Lång söndagsfrukost

12.10.2014 kl. 11:33

Godmorgon från min myshörna! Här sitter jag o har det skönt. Ska snart gå ut o räfsa lite löv eller nåt, för att få lite frisk luft. Hade helst gått på promenad men min sjuka fot säger nix pix !

Jag vaknade med huvudvärk, o försökte förgäves bota den med en lång, mysig o avslappnande frukost. Ägg, bacon, bröd, frukt, juice o gott kaffe. Tyvärr hjälpte det inte men gott var det ändå! Älskar långa slöa frukostar. Finns det nåt bättre sätt att starta dagen? Ja, och livet är för kort för att inte dricka vad som helst ur champagneglas. Tycker jag.  Varje morgon sen jag plussade har jag ätit frukt, och det är ju så himmelskt gott! Eftersom jag har väldigt lite matlust så försöker jag få i mig lite extra på detta sätt. Kiwi och mandarin. Ibland ett äpple till. Nåt smått o gott, ni vet. Mums!

Kommentarer (3)
Min matlust under graviditeten har minst sagt varit noll, frukt är det ända som lockat mig. Först var min stora last kiwi, sedan blev det plommon och nu senaste veckorna har jag varit beroende av mandarin. Så i princip har jag nästan levt på frukt känns det som, men onyttigare finns det ju att leva på :)
cattis12.10.14 kl. 19:55
O det är ju så gott! Jag har haft noll matlust till ungefär allt utom gröt, pasta o frukt. Men också ett bra sätt att leva. Bättre än godis o chips iaf!
12.10.14 20:11
Då jag var gravid så hade jag en mandarin-period då jag frossade i mandariner så det stod ut genom öronen. Kunde inte åka någonstans om jag inte hade en påse mandariner med mig ;) och så fanns det förståss kiwi-perioden och avokado-perioden också. Frukt och grönsaker är bra! :)
Ami12.10.14 kl. 22:01
Avokado, mmmmm ;) Risgrynsgröt är just nu min största last :D Värre kunde det vara.
13.10.14 11:25
Långsamma helgfrukostar e det bästa!! :D och jag ska nog börja använda champagneglasen (billiga tuuri-glas som jag fick av mina kompisar till 18-årspresent) att dricka allt möjligt ur :)
Sandra15.10.14 kl. 09:28
Det känns lite lite lyxigare ;)
15.10.14 09:58

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!