Bola-halsband och veckoslutet som gick

19.10.2014 kl. 18:58

Igår åkte jag o sambon iväg för ett veckoslut i Åboland. Vi fixade stugan i skick inför vintern, hälsade på hos min mormor o morfar, promenerade i Nådendal och övernattade hos mamma. Vi var också till Ozbaby för att testa om barnvagnen ryms i min bil. Jag var helt bombsäker på att den skulle rymmas huuuur bra som helst o vi skrattade o skämtade om att "vi kanske får fa via bilaffären hem". Haha. Den rymdes inte. Inte. Ens. Nära. På. Så denna höst eller vår uppgraderas min kära älskade Yaris till något större. Den som var så jag. Tusan också. I Ozbaby köpte jag ett Bola-halsband, som är ett halsband med en liten speciell bjällra i, som man hänger ända ner till gravidmagen. Babyn hör o känner igen bjällran redan så tidigt som i vecka 20. Ljudet kan också verka lugnande på babyn sen då tiden i magen är förbi. Och visst är ljudet vackert! Svagt, melodiskt och diskret. Har ni haft Bola-smycken?

Idag sökte vi efter nya vinterstövlar åt mig (förgäves) och hälsade på hos min farbror som bjöd på lunch. Det där med vinterstövlar var liksom ett omöjligt projekt, precis som varje år. Mina fötter är ett par vackra storlek 42 och att försöka hitta snygga och bekväma och INTE 200 euro dyra skor är som att gräva efter guld på bakgården. Onödigt och irriterande. Mina fötter var heta som jag-vet-inte-vad i för varma skor o fingrarna svullnade. Magen värkte o orken dalade snabbt. Morr... Får väl beställa från nån nätbutik istället o prova hemma. 

På tal om hemma är det just där jag är nu. En halvsur katt mötte oss i dörröppningen o rusade ut snabbt snabbt snabbt. Sååå tråkigt att ha varit inne ensam ett dygn! Ja, eller helt ensam är hon ju inte, men Ines (illern) är ju inte så sällskaplig av sig då hon mest biter. Jag har tänt en massa ljus o i vedspisen sprakar en brasa, så allt är ganska lugnt o skönt just nu. Perfekt avslut på detta veckoslut.

Kommentarer (1)
Kan du inte visa en bild på illern?! :D
Jag har haft ett bola-halsband, men jag har så snabbt fått så stor mage, och då har halsbandet bara farit på sidan av magen hela tiden... Så sist och slutligen använde jag det inte så mycket mot slutet.
Sandra22.10.14 kl. 14:22
Jag ska se om jag får knäppt en bild på Ines imorgon ;)
22.10.14 22:41

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!