Första gravidgnället

21.10.2014 kl. 19:48

Nu i vecka 16 är det första gången jag verkligen behöver gnälla lite över krämpor. Eller krämpan jag har. Ischias. Den började redan i vecka 9 men då väldigt svagt, men den senaste veckan har värken ökat drastiskt. Det gör så väldigt ont att gå redan nu, och efter 9 timmars arbetsdag (på fötter hela dagen) så gör hela allting ont från bröstkorgen neråt. Har försökt och kämpat med att gå sakta och försiktigt hela dagen men minsta lilla "fel" rörelse gör att värken hugger till som en kniv. Imorgon ska jag ringa till en zonterapeut i Ekenäs som jag har hört är helt magiskt bra, så jag hoppas att hon kan hjälpa mig.

Denna kväll tillbringas alltså i soffan. Ska försöka göra lite tänjrörelser eller dylika, har någon av er tips på såna som är extra bra till ischias? 

Kommentarer (1)
Ojnää, ischias är så hemskt när man är gravid!! Eller ja, iaf om man har megamage så att det blir svårt att tänja ordentligt.
Sandra23.10.14 kl. 16:18
Jag har tid till zonterapi på tisdag, vi här i Raseborg har den ofantliga lyxen att få det gratis, wow. Jag hoppas hon kan hjälpa mig!
25.10.14 08:18

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!