Handen på hjärtat

25.10.2014 kl. 08:08

Jag har fått låna en hemdoppler av en vän, och har hittills trott några gånger att jag lyckats fånga upp hjärtljudet. Men igår! DÅ! Då fick jag inspelat några sekunder av snabbt dunkande. Kärleken till det där svaga dunkandet alltså. Fast jag inte varit desto oroligare så är man ju ändå alltid det. Lyckades smälla magen i en stång igår dessutom så var lite småfundersam över det. 

Jag har väldigt svårt att helt och hållet släppa baktanken att det ännu hinner gå dåligt, märker jag. Trots att jag nu under reatider har köpt några plagg åt Lillis, trots att vi gick in i femte månaden igår (v17 alltså) så märker jag att jag fortfarande inte vågar glädjas helt fullt ut. Min chef frågade mig glatt igår om vi redan köpt vagnen, men det kändes helt för tidigt för sånt. Jag har känt två sparkar o antar att lugnet kanske infinner sig sen när man känner mer. Hur kände ni under graviditeten? Glädje från första början eller en liten gnagande oro? Vågade ni hoppas ren från början? Vågade ni handla större inköp?

Kommentarer (2)
När vi väntade Leon köpte vi vagnen ganska tidigt, redan i 2-3 månaden, mest bara för att det var sommar då, så vi hade tid att köra runt och hämta upp grejer vi köpte second hand ;) Men då har jag nästan aldrig heller bekymrat mig särskilt mycket under någondera graviditeter.
Sandra25.10.14 kl. 21:25
Nå det var ju passligt på det sättet! Jag vet inte riktigt varför oron hänger kvar, kan bero på blödningarna i början, trots att allt gått bra sen dess, och inget var ju fel då heller. :)
26.10.14 11:30
Jag fattade nog först kring vecka 20 (andra ultraljudet) att nu har jag en frisk bebis i magen och allt kommer gå bra, men det berodde mest på att jag haft 3 missfall tidigare. Men en liten liten oro fanns nog med nästan ända tills hon föddes, köpte typ ingenting förrän efter v.30 om jag minns rätt :)
Ami25.10.14 kl. 23:23
Så härligt att allt gick bra till sist! Jag tror nog att oron håller i sig hela graviditeten, för att inte tala om sen då lilltypen föds :) Men efter v20 måste vi nog börja fundera på åtminstone säng o dylikt känner jag... :)
26.10.14 11:31

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!