Nytt åt bebecita

25.10.2014 kl. 19:43

Som sig bör har jag ju naturligtvis fyndat lite på rean på jobbet. Två gråvitrandiga bodyn i stl 56 o 68, ett par tunna vantar till våren o två pyjamasar. Den ena har små söta dinosaurier o djur på sig. Himla gullig! 
Kommentarer (3)
Lindex New Born-serie e toppen, mjuka o sköna kläder :) Pyjamasarna är däremot bättre på Kappahl (som ett tips), de vi haft från Lindex har varit väldigt varierande kvalitet :/
Nina25.10.14 kl. 20:20
Jag har hört att Lindexs pyjamasar är bättre ju mindre tryck de har på sig, annars kan de bli lite hårda av tvätt. Man får väldigt mycket feedback av kunder vilket är helt super, speciellt i väntande tider ;)
25.10.14 20:22
Håller med om att Kappahls pyjamasar är bättre :)
Ami25.10.14 kl. 23:26
Tack för tipset båda två! Har hört mycket om Newbie-serien från KappAhl, har köpt en URskön och mjuk filt därifrån, så om pyjamasarna håller samma kvalitet kan jag bra tro att de är prisvärda ;)
26.10.14 11:38
Här ha ja me mamsen stått å fundera va egentligen e skillnaden på en pyjamas å sen en vanli potkupuku som altså ser likadan ut som en pyjamas. Sen då man surfar på näte eller far ti butiken så står de på endel pyjama å på andra potkupuku. Har du koll på dehär?
I såfall har vi ingen pyjamas ännu eftersom de int stått på lappen att de e en pyjamas :D
Tuhkimo27.10.14 kl. 11:23
Jag misstänker att potkupuku e mera gammaldags namn bara? :D Likadana e de ju ändå. O min teori om fötter på potkupuku o utan på pyjamas va ju fel ;)
27.10.14 16:01

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!