Zonterapi idag

28.10.2014 kl. 08:27
Idag ska jag på zonterapi. Jag hoppas det hjälper mot min ischias som blir värre för varje (arbets)dag som går. Det där med att stå o stressa omkring 4-9 timmar om dagen, alltså. Inte så bra för mig just nu. Har någon av er varit på zonterapi under graviditeten? Jag visste inte ens om att det fanns för vuxna, höhö. Trodde det bara var en baby-med-kolik-grej.
Kommentarer (3)
Jag har varit på regelbunden ansikts-zonterapi i flera år efter min stroke. Dock har jag inte varit nu sen jag blev gravid eftersom min zonterapeut sa att hon inte vill riskera att göra det då jag är gravid eftersom det påverkar hela kroppen så mycket. Dock antar jag att du ska få zonterapi under fötterna? Kom hursomhelst ihåg att berätta att du är gravid innan ni sätter igång, om hon/han inte vet om det redan, bara för att inte riskera nåt. :)
Saragunmarie28.10.14 kl. 09:04
Jo hon är allltså zonterapeut för gravida o baby så hennes första fråga var "Jaha, i vilken vecka är du?" när jag hade förklarat mina problem ;) Jag tror också det är under fötterna! Fejk-ischias lär ju ska vara ganska vanligt bland gravida så skönt att det finns något sånt här :)
28.10.14 09:06
Okej, bra att det är under kontroll ;) Nu ska du bara njuta av att bli ompysslad!
Saragunmarie28.10.14 kl. 09:38
Det ska bli sköööönt (hoppas jag, haha)
28.10.14 09:45
Det funkar säkert bra mot ischias! Jag var på akupunktur för foglossningen och då behandlades graviditetsischias också :) det lär vara svårt att hitta folk som ger akupunktur åt gravida här i trakten, men som tur fanns en här i stan. Och JA, det hjälpte mig väldigt mycket! :D
Sandra28.10.14 kl. 16:05

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!