Doppler

29.10.2014 kl. 08:17

Godmorgon på er! Idag blir det jobb från morgon till kväll igen. Som tur brukar de dagarna gå snabbast, av nån konstig anledning. Fast dagarna går väldigt fort just nu annars också, samtidigt som de känns långsamma. Just nu går jag mest omkring o räknar dagar tills vi ska till Stockholm på minisemester på tumis, o efter Stockholm blir det nästa ultraljud. Wohoo!

Jag hinner alltså fundera några veckor till på om jag vill veta vad hen blir för en eller inte. Lutar nog mot att ta reda på, men som sagt, kanske jag säger nej sen på ultrat. 

Har ett par gånger hört på skruttens hjärtljud med en doppler som jag fick låna av en vän, o det värmer hjärtat såå varje gång. Dessutom kan man spela in ljuden också o lyssna lite nu som då. Mysigt! 

Kommentarer (2)
Jag hade inget val då jag lyckades räkna ut könet själv under ul. Sjukskötaren berättade vad hon mätte vartefter och när hon kom till lårbenet så jaa... Det var ganska tydligt en pojke! Fast vi ville ändå ta redan så så det gjorde inget. Jag är alldeles för nyfiken av mig ;)
Nina29.10.14 kl. 10:54
Fniss, funderade också på att man ju själv kan se det! Då lär det ju ska vara ganska så säkert iaf :)
29.10.14 19:48
Själv vill jag gärna veta vad det blir för sort sen när det blir dags, medan min man är mer tveksam. Tycker bara att det skulle vara lättare att förbereda sig för ena eller andra sorten, lättare att skaffa kläder och andra saker, fundera på namn och sånt, jag vet inte... Har man en gång chansen att ta reda på vad det blir så varför inte, men det är ju inte alla som får reda på det heller. Min kompis son låg alltid så att de inte kunde se vad det var för sort, så det fick bli en överraskning sen när han föddes.
Om 1½ vecka ska jag och jobba en knyck igen (jobbar som vikarie efter behov och det är alltid lugnast så här på hösten efter att alla haft semester) och jag är lite orolig för hur det ska gå. Hoppas det värsta illamåendet skulle ha gett med sig då + tröttheten, annars kommer jag att vara en trasa om kvällarna... Och så oroar jag mig för de tunga lyften som är oundvikliga där också, får försöka ta det försiktigt. Lite extra klirr i kassan blir i alla fall välkommet! :) Samtidigt är jag väldigt tacksam över att jag fått vara hemma den här första tiden när jag mått som sämst och varit som tröttast, skulle nog inte ha blivit till något att jobba misstänker jag...
Minisemester på tumis låter mysigt, roligt att ha något att se fram emot! :)
Lilith29.10.14 kl. 12:33
Min sambo har inte så stor skillnad medan jag funderar mellan jo eller nej. Får se hur det går, antar att jag bestämmer mig först på ultrat :) Barnrummet kommer ändå att inredas i grått o vitt med enstaka färgklickar så könet har ingen skillnad där. Åh, är nog avundsjuk på att du får vara ledig mycket! Idag (efter 9 h jobb) värker hela kroppen från topp till tå, jag står ju konstant på jobbet. HÅHHÅ säger jag! Bara tre veckor tills semester... :)
29.10.14 19:50

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!