Julljusen gör mig utmattad

30.10.2014 kl. 14:11

I varje inredningsbutik finns nu julljus framme. I massor. Enorma mängder och variationer. Rött ljus. Blått ljus. Varmt, kallt, flerfärgat, blinkande. Är det bara jag som blir fullständigt utmattad av dem? 

Dessutom vet jag ju att jag har tillräckligt med ljus hemma, men ändå. På nåt sätt känner jag ett tvång att gå nära, peta lite, tända och släcka, kolla runt. Köper dock inget, för det känns helt för besvärligt att hitta rätt nyans på lampor, rätt storlek, mönster, osv osv osv. När blev det så besvärligt?

Den här ljusstaken hade jag dock inte tackat nej till. 

Från Jotex.

Kommentarer (1)
Suktar efter samma ljusstake... Nej, man kan nog inte få nog av ljus, speciellt inte i dessa mörka tider!
Ellen Sofia30.10.14 kl. 21:29
Den e ju så fiiiiiiin... Men så dyr :D
01.11.14 09:03

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!