Snaaaart!

01.11.2014 kl. 09:03

Godmorgon på er! Idag får jag besök av en av mina besties, nämligen Paula! Kvällen är fullspäckad av soffmys (ja, fortfarande ett mycket trött preggo här), sen känner jag för lite mini-hemmaspa. Fast före det borde jag städa... Fortfarande... Hade tänkt städa ren i torsdags, haha. Det gick som det gick. Sov en tupplur istället. För att jag kunde. 

Idag är det ju också Alla Helgons dag, dagen då man tänder ljus för de där älskade personerna som lämnat jordelivet. Pappa, min nära vän Jeinar, min barndomsvän Emilia, min mormorsmor, många andra som lämnat avtryck i livet. En dag som denna tänker jag extra mycket på dem, saknar lite extra. Dessutom ger mina graviditetshormoner saknaden en extra kick just nu, stod i köket i morse o hörde på Journey o grät över att mitt barn inte kommer att ha en morfar i livet. (And here we go again).

 

Nej. Nu ska jag städa. 

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!