Längtan efter det nya livet

05.11.2014 kl. 09:45

Idag vaknade jag upp till en enoooooooorm längtan efter april. Efter skrutten som fladdrar på i masun. Längtar efter de där riktiga sparkarna som också sambon kan känna. Jag längtar efter doften av nyfödd baby. Att få se hur lillis ser ut. ATT man kan längta.

Kommentarer (4)
I know the feeling... Ibland går tiden bara sååå långsamt! Vill också börja känna det lilla livet där inne, det kommer att kännas så mycket VERKLIGARE då på något sätt! Minns en natt för flera veckor sen när jag drömde något obehagligt, minns inte vad, och oj vad underbart det var att vakna då och minnas att hej, jag är gravid! Kändes helt fantastiskt efter mardrömmen. Oj vad man undrar hur den lilla kommer att se ut, och vilken sort det blir!
Lilith05.11.14 kl. 11:05
Vi plussade i vecka fem o fram till vecka tretton drömde jag väldigt ofta mardrömmar om allt dåligt som kunde hända, som tur kunde jag sen vakna o tänka "Yup, still pregnant!" :D
05.11.14 11:10
Hejsan! Jag tycker att du skriver så vackert Sandra. Lycka till med alla förberedelser :) Själv jobbar jag deltid på en leksaksaffär så let me know ifall ni e i Åbo o hittar nåt passligt så for ni min henksuale. Jag kan skicka meddelande via fb var jag exakt jobbar. Ha det så bra :)
Essi A.05.11.14 kl. 11:11
Hej Essi! Så roligt att höra av dig :) Tack för dina fina ord o jättesnällt av dej att erbjuda! Ja ska höra av mig, vi måst träffas! Det är ju evigheter sen sist :) Kramar!
05.11.14 11:12
Åh vad härligt med fladder i magen. Det längtar jag också efter :) Så fin du är!
Saragunmarie05.11.14 kl. 13:58
Det kommer lite nu som då, men längtar ännu efter de där kraftigare sparkarna... Tack! :)
05.11.14 20:44
Så fin mage. :}
OH TINA06.11.14 kl. 21:28

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!