Paket från Dermoshop samt julaftonsdrömmar

05.11.2014 kl. 10:56

Idag kom paketet från Dermoshop som jag o Lina hade beställt. Vi beställde kl 23 i måndags o det kom idag, det kallar jag snabbt. Jag beställde en julklapp, duschgel o ansiktstvätt åt sambon samt fotsalt o ansiktstvätt åt mig själv. Inget spännande men det är ju ändå roligt att få paket, haha. 

Hur tänker ni angående julklappar i år? Jag märker varje år att det blir mer o mer hemlagat o smått o gott som folk ger bort, vilket enligt mig passar fint. Få människor behöver mer än vad det har just nu så då kan man lika bra ge bort hembakat bröd, sylt o dylikt. Klart att det finns mycket man ändå vill ha, för min del så hade jag denna jul älskat att få schampo, balsam och inpackning av Macadamia Natural Oil, ett presentkort till Adlibris och en grå yllefilt som heter Pyry från Kodin Ykkönen. Alltid finns det nånting. Mest av allt vill jag ha en härlig, mysig julafton med en massa vit snö på marken o känslan av att inget kan gå fel. Doften av julmat o ljus i alla fönster. Ett pyre som sparkar på i magen. Sånt. 

Kommentarer (6)
Härligt med dessa Dermosil-paket! Har också beställt därifrån och ska hämta ut paketet idag. De levererar verkligen snabbt. Blev en hel del åt mig själv, en del åt min man och så flera produkter som min mamma ska ha. Man måste ju passa på att beställa lite mer när man en gång beställer, hehe! :D Och ändå kom jag på några saker jag glömt när jag skickat iväg beställningen, typiskt... Nå, det blev nog tillräckligt dyrt ändå! :O
Har inte hunnit fundera så mycket på julklappar än, trots att jag ofta brukar köpa julklappar och presenter året om när jag råkar hitta något bra för att sen slippa stressa. Men tycker att det hela tiden blir svårare och svårare att hitta på bra presenter åt vissa, som redan har allt. Själv tycker jag också om att både ge och få sånt man lagat själv, har bl a gett bort inlagd strömming, sylt och marmelad, tvålar, kuddar, almanackor osv. Har inte funderat desto mer på vad jag själv önskar mig, men böcker, något smycke, ett presentkort eller något sånt går alltid hem. Och framför allt vill man ju, precis som du sa, ha en riktigt mysig jul med mycket snö (för till jul får det komma snö!), god mat (får man månne äta lutfisk, by the way? :O Blir ju en konstig jul om man inte får det, saknar redan min sillsallad... :D) och härliga mysiga dagar med nära och kära.
Lilith05.11.14 kl. 11:19
Jag googlade om man får äta lutfisk o det verkar okej! :) Jag är lite ledsen över att inte kunna äta rom som jag ääälskar men överlever nog, hehe ;)
05.11.14 20:50
Roligt med paket :) Iår önskar jag mig bara en stor gravidmage med en vild bebis i, och en massa snö såklart!
Saragunmarie05.11.14 kl. 13:59
Tänk så mysigt vi kommer ha det! :)
05.11.14 20:48
Har också beställt den där Vitamin E produkten, kommer att få det vilken dag som helst. Alltid lika spännande med paket! :)
Emelie05.11.14 kl. 21:16
Jag fick den som "bonusprodukt" med poängen jag hade samlat så extra kul :)
05.11.14 21:20
Det är fint med hemlagat, jag uppskattar sånt jättemycket :) I år kör jag mer än vanligt på hemlagat men det är för att det är sån terapi att hålla på och pyssla och skapa. Om jag skapar något hemma vill jag helst att det skall ha en praktisk funktion eller att det går att äta. Visst kan man köpa julklappar också men i år försöker jag att inte köpa färdigt så mycket utan istället lägga tid och hjärta på nåt pysslat istället :)

Jag måste säga att jag är imponerad av dermosils julförpackningar! Jag kommer nog att beställa en rengöringsolja med lingon tror jag :)
Mimas Hälsa&Skönhet05.11.14 kl. 21:31
De brukar ha riktigt bra julgrejer tycker jag! Det är roligt att pyssla hemlagat, själv har jag kokat sylt hittills men tror att det blir lite kex o sånt också :)
05.11.14 21:45
Jag har köpt nästan alla julklappar från Dermoshop i år (som jag gjort i ett par års tid nu, hoppas inte folk tröttnar.. :P), för det tycker jag också passar bra att ge åt de som redan har "allt", detta är ju trots allt förbrukningsprodukter som någon gång kommer ta slut - inget som borde lämnas att samla damm nånstans med andra ord :)

Har också nåt år köpt delikatessprodukter från Stockmann, det var också uppskattat :)
Maria05.11.14 kl. 22:29
Tyvärr kan jag inte ens göra så eftersom mamma säljer LR:s aloe vera-produkter :D Äh. Men delikatessprod. från Stockmann gillar jag också! Bra idé ;)
06.11.14 11:11
Men vad ger man som är hemlagat då? :) förra året gav vi en fotobok om Leon åt hans far- och morföräldrar från året som gått, det kan bli en liknande gåva i år. :) jag själv sa åt Daniel att jag är nöjd om jag får dörrar till vår bokhylla ;)
Sandra08.11.14 kl. 14:33
Jag tänkte ge kex, sylt, hemlagad kroppsskrubb o sånt :)
09.11.14 10:02

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!