Om att berätta om plusset

12.11.2014 kl. 09:55

Jag sitter o läser igenom Vauva-tidningen o storlipar över historier om hur andra människor berättade att de ska få barn. Hos oss gick det till så att mamma fick en födelsedagspresent med ett kort där det stod "Grattis mormor" o en bild på ultrat var med. Kan säga att det tog en stund. Fniss. Mamma <3 

Svärmor o hennes sambo fick veta dagen före, eftersom vi hade blivit bjudna på kräftskiva med dem. Då K (sambon) började hälla upp välkomstdrink var Sam snabb med att meddela att det räckte med tre drinkglas. "Du ska nämligen bli fammo pånytt nästa vår" o fram med ultrat, kramar och tårar. 

Vi berättade i vecka 9 åt de närmaste o då hade vi ju varit på tidigt ultra på mödrapkl pga blödningar, så vi hade ett ultraljud på ett litet litet pyre på 1,51 cm. Redan tio veckor sedan det. Tänk så tiden går.

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!