Snart dags för nästa ultra

13.11.2014 kl. 09:49

Idag vaknade jag som vanligt med en lustig mix av känslor i magen. Kärlek, längtan, tacksamhet, glädje, oro, LÄNGTAN O SA JAG REN LÄNGTAN? Snart har vi vårt nästa ultra o det kommer att bli såå härligt att träffa vår skrutt igen. Ja, träffa och träffa, vi är ju tillsammans varje dag och hela tiden men ni vet. Sååå späännnaaandeeeee. 

Före ultrat ska vi dock till Stockholm. Så himla roligt det också, som ni märker, eftersom jag inte kan sluta blogga om det!

 

Skriv en kommentar

Kommentarer (1)
Åh, om en vecka ska vi på ultra också :D Då får vi förhoppningsvis reda på kön!
Saragunmarie13.11.14 kl. 12:18

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!