Imorgon vecka 20

13.11.2014 kl. 21:48

Aj så skoj! Hade just skrivit ett långt inlägg o sen crashade Chrome! Jee! Man blir så glad... Ska försöka återskapa mitt inlägg från mitt vimsiga gravidminne... Jag är nämligen inte den smartaste personen ikväll! 

Imorgon går jag o skruttis in i vecka 20. Sen har redan halva graviditeten gått! Helt sjukt spännande och roligt, o jag måste säga att jag har haft turen att ha en riktigt drömgraviditet så här långt. Mina största cravings är frukt och vatten, jag har haft den enorma lyckan att inte må illa och förutom en vanvettig trötthet och ischias så har jag varit riktigt normal. (Säger jag själv, haha!)

Just nu finns det tre saker jag längtar efter;

- Nästa ultraljud. Där kommer vi få veta kön på bebecita, om vi nu sen sist och slutligen vill det. Tror nog vi tar reda på. Om bebén vill visa förstås.

- Ett presentkort till nåt spa. Känner mig så ful och trött och grå, jag vill att nån ska tappa upp ett hett rosendoftande bad åt mig o lägga ansiktsmask o smörja in med mjukgörande kräm från topp till tå. Jag tycker att nån där ute BÖR unna mig detta.

- Min semester som börjar nästa torsdag. Tar den i etapper på 3 nu + 2 dar ledigt o 3 dagar i januari. 

Jag har varit helt sjukt trött o slut på alla sätt idag, så istället för att orka lyfta upp min tunga kära kamera så lägger jag upp lite Pinterest-julbilder. Enjoy! 

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!