Denna dagen ett spa

14.11.2014 kl. 16:57

Idag känner jag verkligen för lite hemmaspa! Jobbade bara 10-15 o är ledig lö-sö, så himla skönt med helg! Som bäst har vi en nötstek o klyftpotatis i ugnen, måste gå till köket o se om inte den är klaaar snaaart hela tiden.

Ska städa upp lite i vardagsrummet först så kan jag mysa här sen när vi har ätit. Fotbad, manikyr, ansiktsmask o hårinpackning. Nån bra film på tv och doftljus. En brasa som sprakar i vedspisen. Visst låter det som en bra fredag?  

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!