Fredagsmysz

14.11.2014 kl. 18:53Åååh jag är så avslappnad just nu! Måste bara slänga in ett blogginlägg här emellan. Fötterna i ett fotbad, ansiktet fullt med Magnaminty från Lush, hårinpackning från Macadamia Natural Oils o snart blir det mani-pedi. Kan inte förklara hur skönt det var med morgontur idag, normalt sett hade jag inte ens varit hemma än. Happy preggo here! 

Kommentarer (1)
Maten sir int just liiite yummy ut :D
Sandra14.11.14 kl. 20:10
De va sååååå gött :D
14.11.14 20:21

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!