Fredagsmysz

14.11.2014 kl. 18:53Åååh jag är så avslappnad just nu! Måste bara slänga in ett blogginlägg här emellan. Fötterna i ett fotbad, ansiktet fullt med Magnaminty från Lush, hårinpackning från Macadamia Natural Oils o snart blir det mani-pedi. Kan inte förklara hur skönt det var med morgontur idag, normalt sett hade jag inte ens varit hemma än. Happy preggo here! 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Maten sir int just liiite yummy ut :D
Sandra14.11.14 kl. 20:10
De va sååååå gött :D
14.11.14 20:21

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!