Smärtsöndag

16.11.2014 kl. 16:19
Så här har söndagen sett ut för min del. Långfrukost, lite ordna om i vardagsrummet, mycket lugn o ro. Slapp knappt till o från badrummet i morse pga ischiasvärken så har varit ganska så stilla. Det blir snabbt värre, märker jag... Vecka 20 just nu så det hade som jag säkert tidigare sagt ha fått vänta åtminstone 10 veckor till men vad kan man. Jag hoppas på att jag klarar av att jobba tre dagar i alla fall, för sen har jag semester i fem dar framåt. Grymt skönt!

Kommentarer (2)
Åhh dina bilder är så fina! :)

Tråkigt att värken blivit värre dock :/
Silje16.11.14 kl. 17:13
Så fint ni har det :) Älskar trälådan med ljusen!
Saragunmarie16.11.14 kl. 19:37

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!