Suck.

18.11.2014 kl. 08:53

Jag har haft så ont de senaste dagarna att jag knappt minns att jag är gravid heller. Allt cirkulerar runt att kunna gå istället. Jag hoppas att skruttis snart gör sig ordentligt "hörd" i magen genom sparkar för det känns så tråkigt att liksom inte kunna tänka på det där lilla miraklet som växer i min mage pga värken. Tidigare har bara kvällarna varit ett helvete men nu är också mornarna besvärliga. Suck. SUCK. HUR det tog emot att boka läkartid. Blir väl sjukledig nu då. Suck suck suck!!! Vill ej. Men va gör man då allt gör ont? Att gå borde hjälpa men istället gör det ont. Att ligga o vila är skönt men då jag stiger upp gör det ont. Att sitta gör ont. Allt gör ont. Suck.

Kommentarer (2)
Äh, du kan nog vara sjukledig utan dåligt samvete. Det är en så liten tid av ditt liv du har en skrutt i magen och har man ont så har man ont och är inte i jobbskick. Det kommer nog tider igen när du hinner jobba dag ut och dag in :)
Mira18.11.14 kl. 10:55
Nå det förstås, men tänk att det ändå tar så emot. Tokigt hur man tänker. Men som tur var min förman väldigt förstående så behöver inte känna dåligt samvete :)
18.11.14 11:09
ÄSH!!! Att de ble sådär illa med värken. Förstås e de ju bäst för bebbe att du e sjukskriven ifall de gör illa morgon till kväll så de hinner bli bättre. Än att de bara sku bli värre å värre om du sku gå på jobb. Håller tummana opp att du int behöver lida å får snart igen njuta av graviditeten. Puss!
Tuhkimo18.11.14 kl. 11:34
Nåjoo, no e de ju bättre såhär. BLÄ. Tråkigt :P Hoppas iaf de e bättre på torsdan då vi far ti Sthlm :/
18.11.14 18:25

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!