Sjukskriven och uttråkad

18.11.2014 kl. 18:31 


Nu är jag då sjukskriven i två dagar. Har tyckt synd om mig själv o därför ätit julstjärnor o druckit glögg. Har också en hög med tidningar att bläddra igenom, det är ju så trååååkigt att vara sjukledig. Jag köpte en jumppaboll när jag var till läkaren, samt hjärtat ovan för att pigga upp mig själv lite. (Ignorera upphängningen som man ser på bilden - Jag ska köpa lite snyggare genomskinligt band istället, typ fiskelina.) Hjärtat är från Pentik o ljusslingan från Tokmanni. Vi fick en ny ytterdörr i höstas och i några veckor har jag känt att den ser såå tom o tråkig ut, så måste ju hänga upp det genast. Visst är det vackert? 

Nu ska jag äta lite choklad som mamma har köpt åt mig. Hon kom hit i lördags o har "suttit fast" här sen dess pga egna ryggproblem. Stackars oss.


Aijoo, förresten. Babybumpen i vecka 20. 

Ignorera den smutsiga spegeln. 

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!