Manipedi

19.11.2014 kl. 20:42

Idag har varit den värsta dagen hittills, trots att jag har kunnat vila enligt behov. Hela benet värker som en värre träningsvärk, blä. 

Nu har jag just haft fotbad o ska ha lite mani-pedi för mig själv. Kollar på Glee och såklart brinner en massa stämningsfulla ljus här i vårt vardagsrum. Allt för att försöka slappna av och må lite bättre. Imorgon blir det Stockholm, så jag hoppas verkligen att värken lättar före det! Tänker ännu ligga med värmedyna på rumpan ikväll o ta en låång het dusch imorgon före vi far.

Äh. Jag försöker blogga något intressant men det blir bara gnäll just nu. 

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!