Halva graviditeten har gått!

20.11.2014 kl. 10:14

Denna dag började allt mycket bättre än de senaste dagarna. För det första sken solen! För det andra slapp jag upp ur sängen OCH till badrummet före värken hann kicka igång. Fick ju i och för sig stappla tillbaka sen men framsteg är det ändå! För det tredje meddelade min gravid-app att idag har exakt 50,0% gått av graviditeten. Den visar också att jag fr.o.m. idag är i den sjätte graviditetsmånaden (det finns ju alltså tio graviditetsmånader), medan jag ännu är i den femte kalendermånaden. 140 dagar har alltså gått. Plötsligt känns tiden som är kvar så kort! Det kommer ju att gå så fort! Jag o skrutten har firat med lite småsmå sparkar i magen igen. Det fjärde fina för idag. 

Det femte superbra är att jag har semester nu! Fin start på den med så här fint väder o lite mindre värk. 

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!