Stockholm och nytt åt bebuli

23.11.2014 kl. 12:23

Som ni uppmärksamma läsare säkert har gissat har jag varit utomlands de senaste dagarna. Stockholm, rättare sagt, så inte så långt bort. Vi sov en natt på hotell och tog det ganska så lugnt båda dagarna vi var där. På torsdag kväll åkte vi över med Silja Line, så vi var framme supertidigt på fredag morgon. Då vi kom fram till hotellet (Scandic Grand Central) så råkade det finnas ett rum ledigt redan då så jag fick vila lite. Annars hade vi fått vänta till kl 14, så jag var överlycklig. Hade väldigt ont att gå pga ischiasen, så tårarna var inte långt borta. Hela fredagen var det ganska plågsamt, ofta gjorde det så ont att benet vek sig vid varje steg, men som tur så lättade det lite på lördagen. Kände mig som världens trevligaste resesällskap, ha ha. 

På fredagen gick vi också till Skansen, vilket tyvärr var lite av en besvikelse. Många djur var borta, i ide eller tillfälligt flyttade, trots att inträdet var samma som på somrarna. Då man väl hade betalat in sig fanns en skylt där det stod vad som fanns.

Lite att handla hittade vi ju också förstås. Elefanten på den första bilden måste jag ha åt skrutten. Så sjukt fin! Den är handgjord, av ett märke som heter Sebra från Danmark. På den andra bilden finns en klassisk Diinglis-snuttekanin. Den köpte jag på båten på väg hem.

 

Kommentarer (2)
Elefanten var superfin!
Saragunmarie23.11.14 kl. 17:01
Jamen eller hur! Ska göra utmaningen genast, har så tråkigt vilandes i soffan ;)
23.11.14 19:28
PS. Du är utmanad att göra en Blogvember Challenge. Kolla in min blogg :)
Saragunmarie23.11.14 kl. 17:37

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!