Sara, inatt fick du en son!

24.11.2014 kl. 10:32

Jag har helt sjuka drömmar nu då jag är gravid alltså. Inatt drömde jag om Sara! Hon är en dag längre än mig i graviditeten o jag drömde att hon hade planerat kejsarsnitt här och nu! Faktumet att vi båda är i vecka 21 hade liksom ingen skillnad, det skulle göras nu. Ut kom en perfekt liten kille o jag var såååå avundsjuk och väntade bara på vår lillis! 

 

Nämnas bör kanske att jag aldrig har träffat Sara, vilket ju gör det lite extra underligt.

Kommentarer (1)
Åh, haha :D Jag drömmer också om helt sjuka grejer nu då jag är gravid, haha. Det hör tydligen till att det ska va så ;)
Saragunmarie24.11.14 kl. 11:00

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!