Sara, inatt fick du en son!

24.11.2014 kl. 10:32

Jag har helt sjuka drömmar nu då jag är gravid alltså. Inatt drömde jag om Sara! Hon är en dag längre än mig i graviditeten o jag drömde att hon hade planerat kejsarsnitt här och nu! Faktumet att vi båda är i vecka 21 hade liksom ingen skillnad, det skulle göras nu. Ut kom en perfekt liten kille o jag var såååå avundsjuk och väntade bara på vår lillis! 

 

Nämnas bör kanske att jag aldrig har träffat Sara, vilket ju gör det lite extra underligt.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Åh, haha :D Jag drömmer också om helt sjuka grejer nu då jag är gravid, haha. Det hör tydligen till att det ska va så ;)
Saragunmarie24.11.14 kl. 11:00

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!