Blogvember-listan

24.11.2014 kl. 12:51

Jag blev utmanad till att göra en Blogvember-lista av Sara! Perfekt timing då det är iskallt hemma o jag nu myser i soffan under en filt. Som vanligt sprakar brasan i vedspisen o stämingen här hos oss är ganska så avslappnande medan vinden viner ute.


1. Vad är det roligaste med att blogga? 

Jag tycker det roligaste är att man lätt hittar personer som man, ja, passar ihop med! Många bloggare som jag aldrig har träffat känns som personer jag känner. Just nu använder jag bloggen mycket som en slags graviddagbok, trots att jag inte skriver närapå allt där. 

 
2. Vad gör min blogg speciell? 

Min blogg har egentligen inget tema. Många bloggar om enbart mat och recept, eller kanske om sitt hem. Jag bloggar om vardagslivet just nu, om väntan inför bebisens ankomst, samt fotografering. Livet går upp och ner o jag håller inte upp en fasad där allting är rosaskimrande.
 
3. Hur ser min blogg ut om ett år? 

Jag är ganska så säker på att trots att jag inte TÄNKTE bli en mammabloggare så kommer jag rätt snabbt ramla ner i det. (Jag är rätt dålig på att blogga om annat än det jag just nu upplever o inget fel på det förstås, men jag hoppas att ni som läser nu inte tröttnar...!) Dock kan vi 100% säkert säga att jag kommer att blogga med fler bilder än nu. Jag kommer ju att ha en liten perfekt söt skruttis att fota! 

 

4. Vilket var mitt allra bästa inlägg? 

Oj, det var svårt. Jag har bloggat sen 2004 (då på x3m) så en hel del inlägg har det blivit. Är också dålig på kategorier, vilket jag iofs har tänkt åtgärda x antal gånger....... 
 
5. Vilka andra bloggar/bloggare inspirerar mig? 

Just nu inspireras jag mest av inredningsbloggar samt preggobloggar. Såklart. Vill läsa om det jag själv bloggar mest om, fniss.


Jag utmanar mina kära besties Paula och Emma, samt Pia, Sandra och Linn! Go!

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!