Bloggflytt på g!

24.11.2014 kl. 13:41

Ni hittar mig nu på wordpress. Förlåt Ratata! Tänker dock inte radera denna blogg åtminstone ännu, för vill hemskt gärna spara alla inlägg, bara jag lär mig hur jag gör. Eller ifall jag plötsligt börjar hata WP. Jag började på ratata för att det var enkelt och utan en massa knepiga inställningar o dylika hit och dit, men nu känner jag att jag vill utveckla bloggen lite.

Ni kan följa mig här, eller klicka in er på sandravaihela.wordpress.com. Välkomna in!

Kommentarer (1)
Här va de så simpelt å kommentera fast man int själv bloggar. Ähh.... i din nya hamnar man meddela namn å epost å grejjer.... kan vara att ja e för lat för sånt :D
Tuhkimo25.11.14 kl. 16:21
Va ja vet kan man spara allt de så man bara behöver fylla i de en gång :)
26.11.14 19:27

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra. Mig hittar du oftast med min kära kamera i högsta hugg. Utöver det bakar, inreder, njuter och drömmer jag mycket. Just nu bloggar jag mycket om miraklet som växer i min mage. Beräknat datum 10.04.2015.

Jag jobbar på klädbutik i Ekenäs och bor med min prins, katt och iller i ett hus på landet.  
Jag gör mitt bästa för att lyxa till vardagen varje dag och gillar också att bara sitta o fundera på vår trappa.

___________________

Follow on Bloglovin
Copyright Sandra Vaihela 2006-2014.
Olovlig kopiering förbjuden. Fråga om du vill låna en bild!
Är du intresserad av bi
lder eller samarbete kontakta mig på
kairisblogg@live.com

___________________

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar


Gillar du bilderna jag laddar upp? Gilla mig som fotograf här, eller kolla in på min Flickr-sida!